Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Bernisse pakt punt van koploper Move4U

Sport 72 keer gelezen

Geervliet- De volleybalsters van Bernisse hebben met een 1-3 (21-25, 11-25, 25-23, 17-25) nederlaag, maar met een gewonnen set een duur puntje overgehouden aan het duel met koploper Move4U.

Bernisse, dat in de eerste klasse A vecht tegen degradatie, weerde zich in de Geervlietse Haveling uitstekend. De Bernisser vrouwen begonnen uitstekend, maar kwamen in de finale toch tekort om de topper van 1A van zich af te houden: 21-25. Nog herstellende van de eerste set, werd het in set twee weggevaagd door de Vlaardingsen: 11-25. Bernisse fleurde in deel drie weer helemaal op, liep zij aan zij mee met Move. Even leek het wederom fout te gaan, maar door een goede servicebeurt van Eugenie Ooms en een sterke Karin Bom aan het net, werd de 21-23 achterstand omgebogen in een setwinst van 25-23. De thuisclub bleef ook in de vierde set zij aan zij meedraaien, maar bij 17-19 was het niet bestand tegen een dodelijke servicebeurt van één der Vlaardingsen: 17-25 (1-3). 'We hebben het de koploper in drie behoorlijke sets knap moeilijk gemaakt', uitte coach Edwin Ooms zijn tevredenheid over zijn team. Bernisse, dat het moest stellen zonder Jolanda Pols, Charline van der Stoep en Aletta van der Ploeg, bezet de tiende plaats en zal nog hard moeten knokken om het eersteklasserschap veilig te stellen.

Bernisse (vr.): Ghizelinde van der Zee, Romy Pijl, Patricia Smits, Eugenie Ooms, Karin Bom, Truus Verhoef, Belinda Verweel, Yolanda Bouman, Lisenka Brons.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant