Foto: René Bakker.
Foto: René Bakker.

SC Botlek D2 sportiefste team

Sport 284 keer gelezen

Spijkenisse - Met ingang van het voetbalseizoen 2014-2015 wordt sportief gedrag bij alle competitiewedstrijden van de F-, E- en D pupillen beloond met De Blauwe Kaart. Na afloop van elke wedstrijd hebben verenigingen de kans om de tegenstander De Blauwe Kaart uit te reiken, waarmee ze het team belonen voor de sportieve wedstrijd.

Het doel van de Blauwe Kaart is verenigingen en leden te stimuleren er een sportieve en plezierige wedstrijd van te maken. Als extra aanmoediging en ondersteuning maken de deelnemende verenigingen en teams die De Blauwe Kaart hebben verdiend kans op een prijs.

SC Botlek D2 is in februari uitgeroepen tot het meest sportieve team in hun competitie, en daarom heeft de commissie Plezier en Respect in Voetbal van SC Botlek besloten om dit team op  zaterdag 7 maart in het zonnetje te zetten. SC Botlek is een vereniging die sportief gedrag hoog in het vaandel heeft staan en zij wil dit door middel van het plaatsen van de tegel tegen zinloos geweld aan een ieder kenbaar maken. Het onthullen van de tegel komt dan ook dit team en de trainers toe. Spelers en begeleiding, van harte gefeliciteerd met het behalen van deze prijs, en hou dit vol.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant