Foto van één van de inzenders: Fietsbrug bij haven van Dirksland
Foto van één van de inzenders: Fietsbrug bij haven van Dirksland

SGP Hollandse Delta lanceert succesvolle fotowedstrijd

Politiek 70 keer gelezen

Regio - Onder het motto: 'Wie maakt 'een dijk van een foto?', heeft SGP Waterschap Hollandse Delta onlangs een fotowedstrijd gelanceerd. Het is de bedoeling dat inwoners in het gebied van Waterschap Hollandse Delta een foto maken van een element van het Waterschap. Dat kan een dijk, een gemaal, wegen of een uitvoerend werk zijn. Doel van deze actie is tevens om het werk van het Waterschap en de komende verkiezingen in beeld te brengen bij de inwoners in het gebied.

Inmiddels zijn tientallenfoto's binnen. Nog steeds kunnen foto's ingestuurd worden via de email. Vervolgens worden de foto's geplaatst op http://wshd.sgp.nl en op de Facebookpagina van SGP Waterschap Hollandse Delta. Een deskundige jury kiest (ná waterschapsverkiezingen van 18 maart aanstaande) de mooiste foto.

Win een rondvlucht!
Hoofdprijs is een rondvlucht voor maximaal 2 personen boven het gebied van Hollandse Delta onder toelichting van SGP-lijsttrekker Wim de Jong. Daarnaast zijn er nog andere mooie prijzen te winnen.

Meedoen?
Foto's kunnen tot en met de Waterschapsverkiezingen van D.V. 18 maart worden ingestuurd naar: sgpwshd@gmail.com. Vermeldt duidelijk in de mail waar de foto genomen is en uw naam, adres en telefoonnummer. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant