Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Bernisse veegt Vierpolders van de mat

Sport 128 keer gelezen

Heenvliet- Bernisse heeft zijn tweede plaats in de vierde klasse G verstevigd door Vierpolders met 6-0 (3-0) van de mat te vegen en zag dat de concurrenten SNS en De Jonge Spartaan de punten achterlieten bij respectievelijk Herkingen '55 (1-3) en FIOS (3-1).


'De marge is nu vier punten op SNS en zeven op DJS, dus lijkt het met de week leuker te worden', geeft Peter Hoek aan dat een plaats bij de eerste drie steeds meer realiteit begint te worden. Bernisse speelde nagenoeg de hele wedstrijd op de helft van Vierpolders, dat aanvallend niets had in te brengen. Berry de Ridder was met vier treffers de grote man bij de Heenvlieters. De aanvaller zorgde met een puntgave hattrick voor een 3-0 ruststand. Mo Baydar, Berry de Ridder en wederom Mo Baydar bepaalden in het tweede deel de eindstand op 6-0. 'Rockanje heeft een voorsprong van twaalf punten, maar desondanks proberen wij met twee wedstrijden minder de druk op de ketel te houden. Het vertrouwen in de groep wordt alsmaar groter', aldus besloot de trainer van Bernisse. Bernisse speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur aan de Groene Kruisweg in Heenvliet tegen FIOS.


Bernisse: Mitchell Dekker; Michael van der Velde, Mark Althusius, Roman Pardon (46. Michel Hiwat), Jean Paul Kers; Jeroen Brederland (53. Rick Onderstal), Jeroen de Wit, Erik Hoek, Mo Baydar; Berry de Ridder (63. Joris Bontebal), Niels Molendijk.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant