OHVV en AGE schieten niets op met gelijkspel. Foto: Theo van Kralingen.
OHVV en AGE schieten niets op met gelijkspel. Foto: Theo van Kralingen.

OHVV verder in de zorgen na puntenverlies tegen AGE

Sport 109 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV is in een rechtstreekse confrontatie met lotgenoot AGE niet verder gekomen dan een mager gelijkspel: 1-1 (0-0).

De Oudenhoornaars, die de concurrenten VFC bij Slikkerveer (0-2) en JHR bij koploper PFC (0-1) zagen winnen, bezet met een achterstand van vier punten de gevaarlijke twaalfde plaats in de tweede klasse D. 'We zijn er niets mee opgeschoten, kunnen wekelijks wel zeggen dat er niets aan de hand is, maar de realiteit is dat de competitie met elke gespeelde wedstrijd korter wordt en wij de punten hard nodig gaan hebben', geeft Arie Horstink hiermee aan dat het bijna twee voor twaalf is. 'We houden het ons zelf spannend, maar het wordt elke week lastiger en nijpender. En dat terwijl ik nog heb gezegd dat het de eerste wedstrijd van de derde periode is, dus hadden we scherp moeten zijn. Daarbij komt dat we onnodige kaarten oplopen. Zo kregen Slavisa Milojevic en Chris Peters geel en zijn er volgende week tegen DRL niet bij. Er is natuurlijk nog niets verloren, maar de invallers kunnen zich nu met veel strijd gaan onderscheiden. Is het resultaat positief, dan is de kans groot dat ik het elftal laat staan.' OHVV kreeg in het eerste deel drie riante scoringskansen, maar Yannick Ponit en twee keer Ramon van de Bie sprongen daar onzorgvuldig mee om. 'Als je die niet maakt weet je dat het lastig wordt.' De Oudenhoornaars probeerden in het tweede deel orde op zaken te stellen. Na een uur spelen bracht de trainer van OHVV Jarno huisman en Thomas Biesheuvel in het veld voor respectievelijk David Keijzerwaard en Yannick Ponet. De wissels pakten goed uit, want halverwege stelde Thomas Biesheuvel met een afgemeten voorzet Jarno Huisman in stelling, die op zijn beurt vernietigend uithaalde voor 1-0. Tien minuten later beging Slavisa Milojevic op de achterlijn van de zestien een overtreding, waarop AGE vanaf elf meter geen fout maakte; 1-1. OHVV speelt aanstaande zondag aan de Spinozaweg tegen DRL.

OHVV: Rick Groenendijk; Stefan Berkman, Michiel Tange, Slavisa Milojevic (80. Davy van Velzen), Arno van der Steen; Mitco Milojevic, Patrick van Dorp, Chris Peters; Ramon van de Bie, David Keijzerwaard (68. Jarno Huisman, Yannick Ponit (60. Thomas Biesheuvel).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant