PFC ging zondag onderuit tegen Jai Hind. Foto's: Peter de Jong

Kampioenstrijd PFC weer open na nederlaag tegen JHR

Sport 269 keer gelezen

Geervliet – PFC heeft een uitstekende maand achter de rug, maar de maand maart is slechter begonnen voor de ploeg uit Geervliet. In het duel met JHR ging de ploeg met 0-1 onderuit. Bij rust stond het nog 0-0.

Na een uur was het Edinho Goodett die voor de enige treffer van de middag zorgde aan de Toldijk.'We kregen wel kansen. Voor rust werd Zechiël door de doelman vastgehouden en kregen we geen penalty maar voordeel. Hierdoor schoot Schouten op de paal. De goal valt dan uit een spel hervatting. Dat is jammer. Het had wel gekund', weet elftalleider Han Zevenbergen na afloop uit te leggen.

Rode kaart
Na het laatste fluitsignaal was er veel gedoe rondom de scheidsrechter. Hierin kreeg PFC Speler Brian van Dam nog een rode kaart wegens het duwen van de scheidsrechter. Door de nederlaag blijft PFC de koploper in de tweede klasse D. Echter TOGB komt wel dichterbij, daar die nog een duel tegoed hebben. Zondag speelt PFC bij hekkensluiter Excelsior '20.