Afbeelding

Wonen in het hart van het land!

Algemeen 283 keer gelezen

Het Land is een onderdeel van de 'nieuwe' wijk De Elementen in Spijkenisse. De Elementen is een grootschalig plan voor ruim 3.000 woningen. De bouw van De Elementen is in verschillende fasen verdeeld, Het Land is daar één van. Het Land wordt een wijk met een even gevarieerd als herkenbaar beeld.

Belangrijk en gezichtsbepalend voor Het Land zijn de lanen: breed, imposant, vol met bomen, chique. Woningtypen Het Land kent een veelheid aan verschillende woningtypen, kleuren en uitvoeringen. Daardoor komt wonen in Het Land binnen het bereik van veel inwoners. Wie hier wil wonen, moet daar de gelegenheid voor hebben. De jonge gezinnen die naar een wijk zoeken die veiligheid en gezelligheid biedt voor de kinderen. De inwoners die op zoek zijn naar een woning die hen meer luxe en pricacy kan bieden. En de woningkopers die exclusiviteit in woongenot voorop stellen.

De uitstraling van Het Land is met zorg tot stand gekomen. Iedere woning in Het Land heeft een bijzonder aantrekkelijke basisuitvoering. U krijgt daarnaast de kans om uw woning in te delen en in te richten zoals u dat zelf wilt. Het wordt immers úw huis. Om dit proces voor u te vergemakkelijken en in goede banen te leiden, staan onze kopersadviseurs met veel plezier tot uw beschikking.

Zij begeleiden u stapsgewijs bij alle beslismomenten en gaan samen met u invulling geven aan uw wensen en verwachtingen. Zij geven u o.a. uitleg over de plattegrond, uw badkamer en keuken. Ook de mogelijke vergrotingen van de woning, zoals een uitbouw of een dakkapel, komen uitgebreid aan de orde. Voor al uw vragen tijdens het (bouw) proces is de kopersadviseur uw vaste aanspreekpunt. Uw voordeel? Uw Kopersadviseur kent uw nieuwe huis van binnen en buiten. En, net zo belangrijk; er wordt gezorgd voor de onderlinge afstemming met alle partijen die betrokken zijn bij het realiseren van uw wensen.

Image and video hosting by TinyPic

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant