VV Spijkenisse won zaterdag het belangrijke duel van Smitshoek. Foto's: Peter de Jong
VV Spijkenisse won zaterdag het belangrijke duel van Smitshoek. Foto's: Peter de Jong

Spijkenisse behoudt ongeslagen status

Sport 479 keer gelezen

Spijkenisse – Het gaat na de winterstop uitstekend met VV Spijkenisse. De ploeg van Peter Wubben heeft nog geen wedstrijd verloren in 2015 en zaterdag werd op sportpark Jaap Riedijk Smitshoek verder de problemen in gedrukt. De wedstrijd eindigde in een 1-0 zege voor Spijkenisse. De ploeg staat nu negende.

De enige treffer van de middag kwam uit een strafschop. Nadat Erwin Bravenboer een inzet met de hand in het strafschopgebied stopte, mocht hij met rood inrukken en kreeg Ruperto Dorothea de mogelijkheid om Spijkenisse vanaf elf meter op voorsprong te zetten. Hij faalde niet en dat bleek uiteindelijk genoeg om de zege in eigen huis te houden en dit belangrijke zes punten duel goed af te sluiten. 'Het was een degradatieduel. Het was geen beste wedstrijd. Zij startte beter en later werd het gelijkwaardig. Een treffer van Duijnstee werd uit de goal geslagen. We moeten deze lijn doortrekken, zeven punten uit drie duels, maar we moeten het gas erop houden', zegt Peter Wubben na afloop. Zaterdag speelt Spijkenisse bij Xerxes/DZB.

Opstelling Spijkenisse:
Dyron Bijl, Lennart Krijger, Eric Polet, Jeffrey Schenk, Etienne Mariana, Mark Bevaart, Shane van den Engel, Ruperto Dorothea (90. Djerreld Muntslag), Julièn Gret, Emir Jasarevic, Jazzy Adams(46. Jeffrey Duijnstee).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant