Olympianen blameren zich tegen hekkensluiter NIO

Sport 71 keer gelezen

Rotterdam- Olympia blameert zich met 14-12 (7-6) nederlaag tegen NIO. Er is weliswaar niets meer te halen voor de Olympianen, maar met een beetje meer eergevoel zou de overwinning tegen de hekkensluiter in de derde klasse I toch uit Rotterdam zijn meegenomen. Bovendien werkt zo 'n negatieve uitslag ook niet motiverend voor de hervatting in de veldcompetitie. 'We zijn te slap aan de wedstrijd begonnen. Dennis Cromzigt verkleinde op slag van rust de achterstand tot 7-6, en dan denk je met een 7-7 vlak na rust de wedstrijd naar je toe te trekken, maar het werd 8-6. We misten de winnaarsmentaliteit om NIO van ons af te schudden, aldus coach Stefan Gringhuis, die met de doorgevoerde verjonging volgend seizoen hoopt de vruchten te mogen plukken.

Olympia: Prikker (5 keer), Koolwijk (1 keer, 46. Visser 1 keer), Gret, Naomi de Water; Cafferata (2 keer), Daphne de Water (1 keer), Cromzigt (2 keer), Orgers (50. Kasten).