Archieffoto: Peter de Jong

The Hurricanes rukt op naar derde plaats in tweede divisie

Sport 268 keer gelezen

Spijkenisse- De basketballers van The Hurricanes hebben afgelopen zaterdag EBV Baros met een 80-75 (28-17, 22-18 (50-35), 17-17, 13-23) overwinning aan de zegekar gebonden.

De Spijkenissers zijn daarmee opgerukt naar de gedeelde derde plaats in de tweede divisie C. 'Het werd in het laatste kwart nog wel even spannend, maar eigenlijk hebben we de hele wedstrijd onder controle gehad,' verklaarde coach Jurensli Willems. 'We hebben vooral in de eerste helft met degelijk spel heel goed gespeeld en bijna elk schot was raak. Baros kwam in de tweede helft sterk terug, maar de doelstelling was om de marge van tien punten te behouden is ons tot aan de laatste minuten goed gelukt.'

The Hurricanes: Overdiep (15 pnt), Tsang (10 pnt.), Girigorie (12 pnt.), Cham (4 pnt.), Tweeling (6 pnt.), Bob de Graaf (25 pnt.), Dos Santos (4 pnt.), Poupon Kaninda, Jaynaro Polak (2 pnt.), Elvis Delgado (2 pnt.).