Foto's: Theo van Kralingen
Foto's: Theo van Kralingen

Handballers HVOS verliezen in derby bij Helius

Sport 154 keer gelezen

Hellevoetsluis – De heren van HVOS hebben zondag een nederlaag moeten incasseren, door het duel met Helius niet te winnen.

Het werd in De Fazant in Hellevoetsluis 32-25 voor Helius, dat bij rust leidde met 23-17. 'Het liep voor geen meter. We hadden geen wissels en speelden niet goed. Doordat we geen wissels hadden moest doelman Jeroen Versendaal meespelen en stond hij niet in het doel. Daarnaast speelde Helius ook heel erg goed. Hun doelman heeft echt heel veel tegen gehouden. Dan zit het ook niet echt mee. Het is niet anders", zegt Jaap Hagen na het duel. Bij de Spijkenissers werd Jeroen Wegge even onwel in het duel. Hij had eerder deze week zijn hoofd gestoten en had daarbij een lichte hersenschudding opgelopen. Met de nederlaag hielp HVOS de Hellevoeters aan meer punten. Zelf blijft de Spijkenisser ploeg op de vierde plaats staan in de hoofdklasse. Op 1 maart gaat de competitie verder tegen Orion, dat voorlaatste staat.

Spelers HVOS:
Edwin Gerritsen; Jeroen Weggen; Remco Hagen; Raoul Knol; Wessel Knol; Jeroen Versendaal; Marc Elbers en Patrick van Oosten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant