Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

De Kempvis laat gelijkspel door handen glippen

Sport 103 keer gelezen

Delft- De waterpoloërs van De Kempvis zijn door een 8-7 (2-2, 3-1, 2-3, 1-1) nederlaag in tegen d 'Elft doorgezakt naar de zesde plaats in de Bond derde klasse A.

'We zijn in de laatste minuut verslagen,' baalde Nico van Nieuwamerongen om het feit dat zijn ploeg een 7-3 achterstand in de derde periode in part vier knap had glad gestreken tot 7-7. 'We gingen voor de winst, daar was Delft rijp voor, maar op 37 seconden voor het einde schoten zij de 8-7 binnen.'De coach van De Kempvis erkende dat zijn ploeg in het begin van het seizoen boven hun stand zou hebben gespeeld. 'We staan op de huidige positie op onze plaats. De krachtsverschillen in deze afdeling ontlopen elkaar nauwelijks. Het enige verschil is dat ik hoop dat het kwartje nu ook eens onze kant zal opvallen.'

De Kempvis: Henk de Bruijn; Remco van der Werf (2 keer), Peter Verschoor (2 keer), Djurre Haitsma (1 keer), Sidney Davids, Bas Havelaar (1 keer), Marcel Bakker, Marien Vogel (1 keer), Max van Drongelen, Remco van Nierop, De Vries, Van Nieuwamerongen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant