Archieffoto: Peter de Jong
Archieffoto: Peter de Jong

Bernisse in degradatiegevaar na nederlaag tegen Fusion

Sport 96 keer gelezen

Rotterdam- De volleybalsters van Bernisse verkeren na de 4-0 (25-21, 25-16, 25-22, 25-16) nederlaag tegen Fusion in de eerste klasse A in direct degradatiegevaar.

De Heenvlietsen traden in de Alexanderhal in Rotterdam zonder Eugenie Ooms-Verweel en Truus Verhoef nogal gehavend binnen de lijnen, terwijl Patricia Smits en Ghizelinde van der Zee niet geheel fit waren. Toch hebben de Bernisser vrouwen de Rotterdamsen in zowel de eerste als de derde set goed partij geboden, maar kwamen in de finales van de sets doortastendheid tekort om nog een broodnodig punt uit het vuur te slepen. 'We zitten in de hoek waar de klappen vallen. We hebben komend weekend rust en dat komt in deze fase van de competitie met al die blessures in niet slecht uit. Is iedereen weer fit, dan komen we uit de problemen,' blijft coach Edwin Ooms hoop koesteren over een goede afloop van zijn team.

Bernisse (vr.): Lisenka Brons, Charlin van der Stoep, Yolanda Bouman, Ghizelinde van der Zee, Belinda Verweel, Romy Pijl, Karin Bom, Aletta van der Ploeg, Patricia Smits.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant