Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Handballers HVOS winnen nipt van Hercules 3

Sport 273 keer gelezen

Spijkenisse - De heren van HVOS hebben zondagmiddag weten te winnen van Hercules 3. De ploeg van Jaap Hagen won met 24-21.

Uitval
Bij rust stonden de Spijkenisser handballers voor met 11-10. 'Het ging vandaag wel heel erg moeilijk. Dat had ook te maken met het uitvallen van Remco Hagen. Die was na drie minuten al klaar. Dan weet je vervolgens dat je het lastig kunt gaan krijgen. Hij heeft last van een heupziekte, die vermoedelijk het einde van zijn carriere kan betekenen', meent coach en vader Jaap Hagen. De speler van HVOS had eerder al last van de ziekte van Perthes.

Coach bezig aan laatste seizoen
Overigens vertrekt de coach aan het einde van het seizoen bij HVOS. 'Ik heb het nu weer drie jaar gedaan en dan vind ik het mooi geweest. Ik ga ook niet meer op zoek naar een andere club. Ik merk gewoon dat het heel veel tijd kost allemaal. Ik ga gewoon af en toe eens een wedstrijd kijken, vanaf volgend seizoen, niet meer de verplichting er iedere week te staan', zegt Jaap Hagen na het duel. Zondag speelt de ploeg tegen regiogenoot Helius.

Spelers HVOS
Edwin Gerritsen (Jeroen Versendaal); Remco Hagen; Wessel Knol; Raoul Knol; Jeroen Wegge; Matthijs Loch; Marc Elbers; Patrick van Oosten en Menno van der Pluijm.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant