Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Basketbalsters blijven nog zonder punten

Sport 213 keer gelezen

Spijkenisse - Ondanks een uitstekende start, zijn de dames van Hurricanes er nog altijd niet in geslaagd om de eerste punten van het seizoen binnen te halen.

Laatste plaats
Zaterdagavond verloor het team van Petra van Halderen met 46-84 van koploper Crackerjacks. De eerste periode werd nog gewonnen door de Spijkenisser Basketbalsters, 20-19. Hierna ging het een stuk minder en werd verloren met 5-20, 11-22 en 10-23.. 'We hadden een leuke start en begonnen goed, we waren zelfs een stuk beter. Daarna namen zij het over en gingen we er op snelheid en afstandschoten af. Ik ben er echter van overtuigd dat wij binnenkort een overwinning gaan behalen', zegt Petra van Halderen na de wedstrijd. De Spijkenissers staan nog altijd op de laatste plaats zonder een punt te hebben behaald. Zaterdag is Cadi de tegenstander.

Speelsters Hurricanes: Caitlin van Eenennaam (3); Chantal Pinas (2); Weronika Sawko (14); Marjolein van de Waal (4); Sophie van Driel ; Merve Aslan (1); Liesje Josefina (4); Marloes Steens (6); Brenda Steegman en Sandra Lewis (2).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant