Afbeelding

De Kempvis geeft overwinning uit handen

Sport 271 keer gelezen

Spijkenisse - De waterpoloërs van De Kempvis hebben zich een unieke kans aan zich voorbij laten gaan om zich in de Bond derde klasse A opnieuw te mengen in de strijd om het kampioenschap.

Verlies in slotfase
De Spijkenissers verloren in het Rivièrabad de topper tegen HZ ZIAN met 7-8 (0-0, 2-4, 3-1, 2-3). De Kempvis leidde ruim vier minuten voor tijd nog met 7-6, waarna Peter Verschoor alleen voor de keeper verzuimde de zege veilig te stellen. De Hagenaars bogen de achterstand in de laatste veertig seconden en in de bel om in 7-8 overwinning. 'Een stunt zat er zeker in, hebben ook goed gespeeld, maar de ervaring van Zian heeft in de slotfase de doorslag gegeven', verklaarde de coach van De Kempvis de nederlaag van zijn team. Bij Zian speelde Tom van Nieuwamerongen, de neef van de Spijkenisser coach. De Kempvis, dat het moest stellen zonder Remco van Nierop en Max van Drongelen, speelt aanstaande zaterdag om 20.00 uur in het Rivièrabad tegen De Devel.

De Kempvis: Henk de Bruijn; Remco van der Werf, Peter Verschoor (2 keer), Djurre Haitsma (1 keer), Sidney Davids, Kerem Tunca (1 keer), Bas Havelaar, Alex Weijts, Marcel Bakker (1 keer), Marien Vogel, Menno de Vries (2 keer), Onno Kuller.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Foto's: Peter de Jong
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant