Archieffoto: Peter de Jong

Volleybalsters Bernisse zijn V=Volley de baas

Sport 393 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs – De dames van Bernisse hebben vrijdagavond een mooie overwinning behaald op V=Volley. De dames van Edwin Ooms wonnen de wedstrijd met 2-3. De setstanden waren 26-28, 26-24, 25-13, 25-27 en 2-15. 'In het begin was het allemaal erg close. We speelden best een aardige wedstrijd. Alleen de derde set was een ruime nederlaag. Daarna pakte we het goed op en vervolgens in de beslissende set ging het vrij eenvoudig en hoefden we slechts twee  keer te wisselen', zegt Edwin Ooms na het duel. De ploeg staat negende met een punt achterstand en een wedstrijd minder dan V=Volley dat een plek hoger staat. Zaterdag is de regio derby tegen Vovero uit Rozenburg.

Speelsters Bernisse: Eugenie Ooms; Karin Bon; Romy Pijl; Giselinde van de Zee; Lisenka Brons; Yolande Bouwman; Truus Verhoef; Charline van der Stoep en   Alletta van der Ploeg.