Archieffoto: Peter de Jong
Archieffoto: Peter de Jong

Volleyballers Spivo knap langs WHV

Sport 166 keer gelezen

Asperen – De heren van Spivo hebben zaterdagmiddag een mooie overwinning behaald op WHV. De ploeg van Mirelle Heerdink won in Asperen van WHV met 1-3. De ploeg was niet compleet, doordat Ruigrok, Wol en Bakker niet konden spelen.

In het begin was het erg close toen werd de eerste set met 24-26 gewonnen. Vervolgens ging men met 25-21 onderuit en won men weer nipt met 23-25. De laatste set ging gemakkelijker voor de volleyballers uit Spijkenisse, toen werd het 16-25. 'Inderdaad erg close, zij stonden net onder ons. We wisten dus dat we moesten winnen, maar ook dat we een uitduel moesten spelen. We hadden slechts zeven spelers en thuis hadden we op dezelfde manier met 3-2 gewonnen. Het lag toen heel dicht bij elkaar. Je kon vier punten voor staan en vervolgens weer drie achter. In de derde set ging echter de knop om en speelden we versneld en met volle overtuiging. Het pakte een keer goed uit', zegt coach Mirelle Heerdink na het duel. Zaterdag is de ploeg vrij, vervolgens speelt men tegen Zuvo uit Zundert. De formatie uit Spijkenisse staat op de zevende plaats.

Spelers Spivo: Jan Willem Mijnans; Robert Neefse; Ronald Tabink; Christiaan Putter; Michiel Oirschot; Alex Verwoerd en Marco de Wit. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant