Archieffoto: Peter de Jong
Archieffoto: Peter de Jong

Volleybalsters Spivo onderuit bij Spaarnestad

Sport 181 keer gelezen

Haarlem – De vrouwen van Spivo hebben zaterdagavond niet voor een stunt kunnen zorgen bij koploper Spaarnestad. In de Beyneshal in Haarlem verloor de ploeg van Ronald Lacroes met 4-0. De eerste set verliep nog aardig, maar ging toch verloren met 25-20. Vervolgens moest men de meerdere erkennen in de Haarlemse formatie met 25-18.

Ook in de derde set waren er mogelijkheden voor Spivo, maar wist de thuisploeg alsnog met 26-24 te winnen. De laatste set ging met 25-16 verloren. 'Zij waren wel beter dan wij. Toch zijn er mogelijkheden geweest om de winst te pakken in de eerste en derde set. De overige set domineerden zij gewoon', zegt coach Ronald Lacroes na de nederlaag. Zaterdag komt het team uit Spijkenisse niet in actie. Over twee weken reist de ploeg af naar Castricum voor het treffen met Croonenburg.

Speelsters Spivo: Angjeny Tolentino; Mariska Hommels; Sanne Kegel; Kim Kegel; Lisette Prens; Jill van Rhee; Marieke van der Mark; Sanneke Seldenthuis; Rianne van de Stelt; Stephanie Hommels; Tessa Martherus en Kirsten Moll.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant