Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Handbalsters zijn Indus’67 de baas

Sport 305 keer gelezen

Spijkenisse - De dames van HVOS zijn zondagmorgen winnaar geworden van het treffen met regiogenoot Indus '67. De ploeg van Jean Poul Scholten, won in sporthal Olympia met 25-17 van de Rozenburgers. De ruststand was 13-10.

De Spijkenissers konden veel speelsters niet inzetten. 'Het was vooraf lastiger met alle afwezigen, dan in de wedstrijd zelf. We kwamen met 3-0 achter, maar vervolgens pakten we het goed op en kwamen voor en hebben de overwinning niet meer uit handen gegeven. Het liep perfect na de valse start', zegt Jean Poul Scholten na het duel. De overwinning van de koploper uit Spijkenisse was van belang, omdat Indus'67 op de tweede plaats stond met drie punten achterstand. De voorsprong van HVOS is nu vijf punten op de Rozenburgers. Zondag is Ventura 2 de tegenstander van de Spijkenisser handbalsters.

Speelsters HVOS: Ingrid de Jong: Cindy Makor (4); Eline van der Meer (7); Iris Vonk (2); Angela Busscher (8); Claudia van Zwieten (2); Lisa Hofman (2); Frederique Benschop; Anouk Makor; Laura Mesker; Marloes Sallet en Marinke van der Meer. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant