Archieffoto: Peter de Jong
Archieffoto: Peter de Jong

De Kempvis leidt duur verlies tegen Wiekslag

Sport 479 keer gelezen

Alblasserdam : De waterpolosters van De Kempvis hebben in het sportcentrum Blokweer in Alblasserdam met een 6-4 (2-3, 2-0, 1-0, 1-1) nederlaag de punten moeten laten aan degradatieconcurrent Wiekslag.

De Kempvis deelt in de tweede klasse B van de Bond de laatste plaats met Aqua-Novio '94. Bij winst zou de equipe van Peter Koster de zevende plaats delen met Wiekslag en Warande, de cruciale tegenstander in het Rivièrabad aanstaande zaterdag. De situatie is er dus niet beter op de geworden voor De Kempvis. 'Er is nog geen nood aan de man, de competitie is nog lang,' blijft de coach van het Spijkenisser waterpoloteam optimistisch. 'We spelen goed waterpolo, maar op de juiste momenten zien we het goede spel niet omgezet worden in doelpunten.' De Kempvis begon overigens goed tegen Wiekslag, want in de eerste periode leidde het met 2-3. 'We hadden het beste van het spel, maar konden dat niet vasthouden.' De Kempvis probeerde de schade van de 5-4 achterstand te repareren, maar nadat Tinka de Haan nog een stipbal had gestopt, scoorde de thuisclub alsnog de winnende treffer: 6-4. De Kempvis speelt aanstaande zaterdag om 19.05 uur in het Rivièrabad het cruciale duel tegen Warande.

De Kempvis: Tinka de Haan; Sophie Kleinherenbrink, Daphne Verhulst, Patricia van Nierop, Sofie Goudriaan, Ilse Kuller, Nina Vermeer (2 keer), Roxane van Nieuwamerongen. Divera Bakker (2 keer), Suzanne Dusseljee, Merel Corpeleijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant