Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

ZKV hulpeloos slachtoffer

Sport 176 keer gelezen

Zuidland - ZKV heeft afgelopen zaterdag in de Zuidlandse Drenkwaard een dubbele domper opgelopen. Naast de met 4-22 (3-8) verloren veegpartij tegen OJC '98, moest de Slandse korfbalformatie het ook nog eens stellen zonder Agnes van Meurs. De ongelukkige speelster met enig scorend vermogen zat met een donderdagavond opgelopen enkelblessure op de tribune naast de geblesseerden Patrick Schols (schouderblessure), Ramona Nieuwenhuizen en Nicole van de Bie.

Nicole van de Bie is echter niet geblesseerd, maar in blijde verwachting. 'Zo stapelen de problemen zich op,' jammerde Arie Muis. De coach van ZKV trof het niet in de ongenaakbare koploper in de vierde klasse H. Toch nam de thuisclub door een benutte stipbal van Stefan Knoester met 1-0 de leiding. Bij 2-3 miste René Ruighaver op een belangrijk moment een strafworp en daarmee de kans op de gelijkmaker. 'En dat terwijl de mensen bij OJC geïrriteerd raakten. Toen zij uit een stipbal 2-4 maakten, was het over en gingen de koppies bij ons ondanks alle goede wil hangen', aldus Arie Muis. ZKV speelt aanstaande zaterdag om 16.30 uur in De Jager in Giessen tegen SKV.

ZKV: René Ruighaver (1 keer), Daan van de Pols, Marieke de Reus, Naomi Koenz; Liesbeth Mooldijk; Marion Jongejan, Arjan de Bakker (35. Rik Vermeer), Stefan Knoester (3 keer).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant