Archieffoto: Peter de Jong
Archieffoto: Peter de Jong

The Hurricanes herleeft in tweede helft

Sport 106 keer gelezen

Leiderdorp - De basketbalsters van The Hurricanes voelen zich ondanks de reeks aan nederlagen zeker niet ontmoedigd. De vrouwen van Petra van Halderen hebben zich in De Bloemerd met een kleine 53-43 (13-6, 17-10 (30-16), 14-16, 9-11) nederlaag tegen Leiderdorp kranig geweerd.

'Dit was een wereld van verschil met Punch. Tegen Punch moesten we eigenlijk winnen om gelijk te komen, maar verloren we met een verschil van 40 punten en Leiderdorp staat in de middenmoot en deze wedstrijd verliezen we met een verschil van slechts 10 punten. We hebben de tweede helft zelfs gewonnen, waren gelijkwaardig aan de tegenstander, kwamen terug tot 8 punten, maar moesten het uiteindelijk eervol afleggen,' prees de coach van The Hurricanes haar meiden, die zich op een uitstekende wijze hebben geweerd. Bij The Hurricanes ontbraken Weronika Sawko, Wendy Verbeeke, die in blijde afwachting is, Brenda Steegman en Sandra Lewis. Topscoorder Marloes Steens (foto) kreeg twee minuten voor tijd op een cruciaal haar vijfde p-tje. The Hurricanes speelt aanstaande zaterdag om 19.00 uur in Den Oert tegen de koploper in de eerste klasse A, Crackerjacks.

The Hurricanes: Liesje Josefina (4 pnt.), Chantal Pinas (4 pnt.), Caitleen van Eenennaam, Merve Aslan (2 pnt), Marjolein van der Waal (8 pnt), Sophie van Driel, Marloes Steens (17 pnt.), Chrisella Wilson (8 pnt.).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant