Sven Ratzke, foto Polle B. Willemsen
Sven Ratzke, foto Polle B. Willemsen

Diva Diva's in Theater De Stoep (+ VIDEO)

Entertainment 187 keer gelezen


Spijkenisse -  Vrijdagavond (16 januari)  staat Sven Ratzke op het podium van Theater De Stoep met zijn glamourcabaret show Diva Diva's. Ratzke brengt in deze show de songs van de grote diva's van de jaren zestig tot leven. 'The sixties'  zijn in Ratzkes ogen 'the most classy decade of the last century', met de mooiste vrouwen én de mooiste songs. Een tijdperk waarin glamour, klasse, persoonlijkheid en eigenzinnigheid samen gaan en tot kunst verheven worden. Een periode met nummers die Ratzke op het lijf geschreven zijn.
 
Waan je in je avondjurk of smoking op de eerste rij van de beroemde Carnegie Hall in New York. Dusty, Judy, Eartha, Nina, Shirley, Marlene en Juliette schrijden voorbij. Zij besparen je hun pikante details uit the bizz niet: de waanzin, de chiwawa's, de diamanten, de seks en de champagne. Zoals je van Ratzke gewend bent, voorziet hij hun songs van een nieuwe, muzikale gloed, samen met jazzpianist en arrangeur Charly Zastrau.
 Zo bezorgt hij zijn publiek een topavond met een wereldshow, waarin entertainment, humor en steengoede muziek samensmelten.                                               
 

 De voorstelling begint om 20:30 uur.  Kaarten kosten € 20,00, 65+, Theaterpas en CJP € 19,00 en zijn te bestellen via 0181-652222 of www.theaterdestoep.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant