Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Spivo sprokkelt twee punten van US

Sport 509 keer gelezen

Spijkenisse - De volleybalsters van Spivo hebben met een 2-3 (15-25, 10-25, 25-23, 25-16, 9-15) nederlaag tegen US 2 twee belangrijke punten aan het totaal van 17 punten toegevoegd. De formatie van Ronald Lacroes bezet de gevaarlijke tiende plaats in de tweede divisie C met een achterstand van zeven punten op de naaste concurrenten Croonenburg en VollinGo. De Spijkenisser vrouwen zullen dus aan de bak moeten, punten dienen te sprokkelen om uit de gevarenzone te geraken.

'Vooraf hadden we ingezet op twee punten, dus ben ik op zich niet ontevreden', stelde de coach van de vrouwen van Spivo. Spivo begon in Den Oert overigens slecht aan de wedstrijd, want de eerste twee sets werden kansloos met 15-25 en 10-25 verloren. 'De ploeg herstelde zich in de derde set en trok het herstel door in de vierde set.' De thuisclub was van een kansloos lijkende 2-0 achterstand teruggekomen op 2-2. 'In de finaleset was het erop of eronder, kwamen door een goede service van Mariska (Hommels, DR) met 6-2 en 8-5 voor. Daarna liep het niet meer, kwamen we niet meer door de blokkering ondanks twee time-outs. Ik ben over de hele wedstrijd gezien content met de inzet en blij met de terugkeer van Marieke van der Mark.' De vrouwen van Spivo spelen aanstaande zaterdag om 17.00 uur in de Beyneshal in Haarlem tegen koploper Spaarnestad. 'Alles is meegenomen in deze wedstrijd',  aldus Ronald Lacroes.

Spivo: Mariska Hommels, Kim Kegel, Sanneke Seldenthuis, Sanne Kegel, Angjeny Tolentino, Jill van Rhee, Tessa Martherus (libero), Rianne van der Stelt, Kirsten Moll, Marieke van der Mark, Lisette Prens en Stephanie Hommels.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant