Archieffoto: Peter de Jong
Archieffoto: Peter de Jong

Bernisse leidt dure nederlaag tegen Volley Voorne

Sport 204 keer gelezen

Geervliet - De volleyballers van Bernisse hebben de staartwedstrijd in de eerste klasse A regio Zuid tegen hekkensluiter Volley Voorne met 2-3 (25-8, 19-25, 25-18, 17-25, 10-15) verloren. De Geervlieters hebben zich door dit resultaat genesteld op de voorlaatste plaats met als naderend onheil na één seizoen alweer de afzink naar de tweede klasse te maken.

'Het is nog wel te overzien, maar we staan vier punten achter op Hou Stand, het zal dus moeilijk worden. Voor het goede hadden we deze wedstrijd gewoon met 4-0 moeten winnen',  beseft playing/coach Edwin Ooms de benarde positie op de ranglijst. 'We begonnen de wedstrijd heel goed, maar in de tweede set kwam Voorne met wat omzettingen waar wij geen vat op hadden. We pakten het met Koert de Gier en Sebastian Vermeul weer op, kwamen weer op 2-1. We zijn de vierde set met een 3-9 achterstand slecht begonnen en kwamen er niet meer bij. Koert de Gier kreeg in de laatste set een bal op zijn ringvinger. Gelukkig speelde bij Voorne een arts, die het kootje van de vinger weer op zijn plaats bracht. We waren Koert wel kwijt en verloren de wedstrijd.' Bernisse speelt aanstaande zaterdag om 14.45 uur in het Mercatus College in Rotterdam tegen koploper Volley Zuid 2.

Bernisse (mannen): Koert de Gier, Sebastiaan Vermeul, Roderick van Heiningen, Onno van der Knaap, Freddy Koetse, Edwin Ooms, Arwin Vis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant