Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Basketbalsters niet opgewassen tegen Punch

Sport 238 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van the Hurricanes waren zondag niet opgewassen tegen Punch. De ploeg stond met twee punten net boven de Spijkenisser basketbalsters. De ploeg van Petra van Halderen ging onderuit met 44-88. De periodestanden waren 14-20, 8-24, 13-23 en 9-21.

'De intentie om nu lekker te winnen was er bij iedereen. Dan krijg je een grote nederlaag en dat is slikken. We begonnen heel goed en kwamen voor met 8-4. Na tien minuten werden we helemaal zoek gespeeld. Er kwamen bij hen schutters in, daar waren wij niet tegen opgewassen', zegt Petra van Halderen na afloop van het duel. Door de nederlaag heeft men in deze competitie nog geen punt behaald en staat men op de laatste plaats. Zaterdag is Leiderdorp de tegenstander van de Spijkenissers. Die ploeg staat op de zevende plaats.

Speelsters Hurricanes: Chantal Pinas (2); Weronika Sawko (3); Marjolein van de Waal (10); Merve Aslan (4); Wiesje Josefina (2); Marloes Steens (9); Chrisella Wilson (2); Brenda Steegman (9) en Sandra Lewis (3).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant