Afbeelding

2015 wordt een fantastisch scouting jaar

Actueel 102 keer gelezen

Spijkenisse - Dit jaar is een jubileumjaar voor Scouting Ruwaard van Puttengroep. De groep bestaat 50 jaar en dat gaat niet ongemerkt voorbij. Naast de reguliere activiteiten zoals Sint Joris, Koningsdag en Vliegerfestival, wordt er dit jaar een reünie voor leden en oud-leden georganiseerd, komt er een groepsweekend en een leidingweekend.

Oliebollenfeest
Het nieuwe jaar begon echter met het traditionele Oliebollenfeest. En zoals ieder jaar waren er ook nu weer problemen. In  het verleden waren al eens de ingrediënten verdwenen terwijl een ander jaar de oliebollen waren opgegeten. Dit jaar was er een gemene dokter die de oliebollen had laten verdwijnen met zijn ‘oliebollen verdwijniator’.  Ruim 90 scouts van verschillende leeftijden gingen door middel van spelletjes op zoek naar ingrediënten en aanwijzingen. Zo kon er toch nog wat gegeten worden, al waren dat geen oliebollen maar pannenkoeken.

Meer weten?
Scouting is tegenwoordig meer dan knopen leggen en sporen zoeken. Scouting is voor iedereen die wel van een uitdaging houdt. Wil jij meer weten, kom dan eens langs op zaterdag. Kinderen van 5 tot 11 jaar hebben tussen 10.00 en 12.30 uur hun opkomst, jongeren tussen 11 en 18 jaar zijn ’s middags tussen 13.30 en 16.30 uur aanwezig op het terrein in het Hartelpark. Meer informatie kun je vinden op www.ruwaardvanputtengroep.nl

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant