Foto: René Bakker
Foto: René Bakker

Chique & Stoer meets 3FM Serious Request

Actueel 89 keer gelezen

Spijkenisse- Gistermiddag om twaalf uur startte Chique & Stoer haar actie voor 3FM Serious Request. De dameskledingzaak aan de Uitstraat gaat hiermee een unieke uitdaging aan: namelijk 24 uur aan een stuk open blijven voor het winkelend publiek. Om binnen deze tijd zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Nooit eerder
Nooit eerder blijft een fashion store zo lang open. Vanmiddag om twaalf uur is de actie afgelopen maar hierna blijft de zaak ook gewoon geopend omdat het aansluitend koopzondag is. Tijdens dit ludieke evenement gaat 20 procent van de omzet naar  3FM Serious Request. Deze organisatie zet zich in voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld. Het idee om voor dit goede doel in actie te komen kwam eigenlijk van het personeel uit, vertelt Marco Schuller, samen met Linda eigenaar van de fashion zaak. Trots zegt hij: ’We hebben een super leuk team, iedereen wil meedoen.’ 

Dj’s, modeshow en Gooische Loterij
Op een ongedwongen manier winkelen in een ‘grote kast’ dat is wat men bij Chique & Stoer wil uitdragen. Klanten kunnen naar hartelust kleding passen en kopen onder het genot van een hapje en drankje. Lokale Dj’s, waaronder Tommy Synthero, draaien non stop muziek in de winkel. Ook is er een modeshow en een Gooische Loterij waarbij leuke prijzen te winnen zijn. En als afsluiting van de actie is er vanmorgen om elf uur ontbijt voor diegenen die met een gevulde maag nog (verder)willen shoppen.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant