Afbeelding

De Balustrade: meer dan maatwerk alleen

Algemeen 510 keer gelezen

ADVERTENTIE - Wie De Balustrade binnenstapt, ervaart het meteen: de huiselijke sfeer en geur van eigen gemaakte, ambachtelijke meubels. John Ligtenberg maakt de meubels allemaal zelf. Zijn liefde voor het vak is er stuk voor stuk in terug te vinden. Het ontwerp ervoor kan de klant aanleveren en desgewenst werkt De Balustrade deze verder uit tot een meubelstuk geheel op maat gemaakt.

De meubels die door John worden gemaakt, sluiten naadloos aan bij de woonwensen van de klant. Dat kan een televisiekast met lift zijn of een buffetkast, een tafel. Ook keukens behoren tot de mogelijkheden. Daarbij maakt de meubelmaker gebruik van diverse houtsoorten en een hoogwaardige kwaliteit meubelbeslag. Ook de kleurafwerking wordt door De Balustrade verzorgd.

Uiteraard zijn diverse stijlen mogelijk, van rustiek eiken met hoogglans tot strak modern. John draait er zijn hand niet voor om en tovert met uiterste precisie vakwerk tevoorschijn. Zo kan een televisiekast worden voorzien van een ingebouwde lift. Dit maakt John er zelf in. Ook de lades van een dressoir kunnen met speciale geleiders worden gemaakt, waardoor de lade als vanzelf weer helemaal sluit.

Maatwerk is het sleutelwoord bij De Balustrade. Alles wordt zelf gemaakt aan de hand van een eigen idee van de klant of door John en zijn vrouw Petra Ligtenberg. In de showroom zijn huiselijke kamertjes gemaakt à la thuis. “Met realistische afmetingen zodat de bank die de klant bij ons koopt, er ook daadwerkelijk in past”, vertelt Petra. De Balustrade biedt namelijk als Meubitrend-dealer ook een ruime collectie zitmeubelen van een toonaangevende Nederlandse fabrikant, die garant staat voor een hoog kwaliteits- en betrouwbaarheidsniveau.

Ooit als hobby begonnen, ontdekten John en Petra zo’n 25 jaar geleden dat niets paste in hun eigen oude huis. “We ontdekten dat op maat gemaakte meubels dan goed werken en voor we het wisten, runden we een bedrijf. We streven ernaar kwaliteit neer te zetten waar je een puntje aan kunt zuigen. Het moet gewoon goed zijn.”

Voor die kwaliteit betalen klanten ook. “Mensen willen en zoeken dat ook”, aldus Petra. “Ze willen hun geld goed besteden aan een duurzaam product, zowel jong als oud. En vaak vinden klanten het wat betreft de kosten erg meevallen, horen we vaak terug.” Binnen de eigen spuiterij worden de meubels in de gewenste kleur gespoten. “Dat is de finishing touch, dat voel en zie je.”

De Balustrade is geopend van dinsdag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur en zaterdag van 10.00-16.00 uur. Daarnaast kunnen klanten altijd op afspraak terecht.

De Balustrade
Nijverheidsweg 30
3251 LP Stellendam
Tel. 0187-499157
E-mail: info@de-balustrade.nl
www.de-balustrade.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant