Foto: Aad v.d. Voorn
Foto: Aad v.d. Voorn

ZKV nog zonder overwinning

Sport 87 keer gelezen

Hoogvliet: ZKV is er ook in de vijfde wedstrijd van de zaalkorfbalcompetitie niet in geslaagd om aan de positieve kant van de score te komen. De Zuidlanders verloren in de Hoogvlietse Campushal met 14-8 (9-6) van Nikantes. ZKV kon de titelkandidaat in de vierde klasse H in de eerste helft nog wel bijbenen, want een 3-0 achterstand werd mede door de wederom makkelijk scorende Agnes van Meurs omgezet in een 4-5 voorsprong.

We hebben goed partij gegeven, maar Nikantes had wat meer scorend vermogen. Scoren is bij ons een probleem,’ toonde coach Arie Muis zich tevreden met het spel. Zaak is dat ZKV, dat het moest stellen zonder Patrick Schols, Arjan de Bakker, Ramona Nieuwenhuizen (schouderblessure) en Nicole van de Bie, de belangrijke staartwedstrijd in Eindhoven tegen Attila moet winnen om van de laatste plaats af te komen. Nicole van de Bie, die kampt met een knieblessure, zal dit seizoen met een spruit in haar buik niet meer in actie komen.

ZKV: René Ruighaver, Just Riet (1 keer), Agnes van Meurs (5 keer), Marieke de Reus; Rik Vermeer (53. Jan van de Pols), Stefan Knoester (1 keer), Naomi Koenz, Marion Jongejan (1 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant