Afbeelding

Award voor Carlton Oasis

Actueel 90 keer gelezen

Spijkenisse - Op 20 november ontvingen 22 bedrijven de Lean and Green Personal Mobility Award voor hun CO2-doelstellingen op het gebied van personenmobiliteit. Tot de nieuwe Award Winners behoort ook het Carlton Oasis Hotel.

Eerste hotel in Nederland
Als eerste hotel in Nederland mocht het hotel deze Award in ontvangst nemen. Het Carlton Oasis is tevens een van de oprichters van de Duurzaamheidskring Spijkenisse. Binnen de gemeente Spijkenisse is zij een voorloper als het gaat om duurzaamheid en MVO.

Verduurzaming
Het Connektprogramma Lean and Green wil een concrete en pragmatische bijdrage leveren aan de verduurzaming van mobiliteit. Daarbij gaan kostenbesparing en reductie van CO2 hand in hand. Lean and Green ondersteunt bedrijven en overheden die zich willen verbinden aan de doelstelling van het programma om hun mobiliteitsopgaven te realiseren met een minimale reductie van 20% CO2 binnen een periode van 5 jaar. Voor een gevalideerd plan van aanpak ontvangen zij een Lean and Green Award; voor het daadwerkelijke resultaat en vervolgde ambitie kunnen zij een (of meerdere) Lean and Green Star(s) verdienen. Connekt ondersteunt en verbindt bedrijven en overheden bij het formuleren en integreren van duurzaamheidsdoelstellingen in de bedrijfsvoering. Onder de Lean and Green Personal Mobility koplopers zijn grote, middelgrote en kleine werkgevers. In totaal vertegenwoordigen de 56 deelnemers meer dan 60.000 werknemers.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant