Archieffoto Peter de Jong

Basketbalsters onderuit bij SBU 2

Sport 113 keer gelezen

Utrecht – De dames van The Hurricanes hebben zondagmiddag hun wedstrijd verloren bij de tweede keus van de studentenclub SBU. De ploeg van Petra van Halderen verloor met een klein verschil.

Het werd 47-38 voor de thuisploeg en bij rust stond het 21-20. In de eerste periode werd verloren met 12-8, maar vervolgens ging de tweede periode met 9-12 gewonnen door de Spijkenisser basketbalsters. In de derde periode werd met 12-9 verloren en kwam Hurricanes zelfs nog even voor, de laatste periode ging met 14-9 verloren. ‘Het was echt een hele leuke wedstrijd. We hebben er keihard voor geknokt. Bij rust was het verschil erg klein en wilde we ze pakken. De derde periode stonden we voor en konden ze toch niet pakken, dat was heel zuur’, zegt Petra van Halderen na de nederlaag. Zaterdag is BC Utrecht de tegenstander in sporthal Den Oert.

Speelsters Hurricanes: Marjolein van de Waal (12); Chrisella Wilson (3); Liesje Josefina (6); Merve Aslan (5); Chantal Pinas (6); Weronika Sawko (6); Brenda Steegman (6) en Merel Steens.