Afbeelding

Olympia laat zich verrassen door hekkensluiter Triade

Sport 70 keer gelezen

Ridderkerk: Olympia lijkt na de nederlaag tegen Vlaardingen kennelijk van slag, want de Spijkenisser korfbalformatie liet zich nu in Ridderkerkse De Reijger met 17-15 (7-8) verrassen door staartclub Triade. Door de nederlaag zijn de Olympianen in het nog prille zaalkorfbalseizoen in de grauwe middenmoot van de derde klasse L nu al kansloos voor de titel.

We hebben nooit lekker in de wedstrijd gezeten, liepen voornamelijk achter de feiten aan. Nu scoor je wat meer, maar was het verdedigend een chaos, bleken we ongeconcentreerd in de paalzone en gaven we bij de afvang niet thuis,’ aldus de teleurgestelde coach Stefan Gringhuis. De nederlaag werd overigens duur betaald, want Lennart Orgers viel halverwege de tweede helft uit met een hamstringblessure en moest zich laten vervangen door de goed debuterende A-junior Martijn van den Breevaart. Daan Prikker miste bij een 10-8 achterstand op een cruciaal moment een strafworp. Olympia speelt aanstaande zaterdag wederom in de Olympiahal om 18.30 uur tegen het eveneens onder aan de ranglijst bengelende NIO.

Olympia: Daan Prikker (1 keer), Martijn Koolwijk (45. Jerry Kasten), Charlotte Gret, Elise Cafferata (3 keer); Dennis Cromzigt (4 keer), Lennart Orgers (1 keer, 47. Martijn van den Breevaart 2 keer), Daphne de Water (4 keer), Naomi de Water.

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant