Archieffoto Peter de Jong

Bernisse en Rockanje in evenwicht

Sport 104 keer gelezen

Rockanje: De topper in de vierde klasse G tussen Rockanje en Bernisse eindigde in een 1-1 (0-0) gelijkspel. ‘Het was een wedstrijd die alle kanten uit kon, waarin wij wat meer overwicht hadden en Rockanje met twee schoten op de paal de betere kansen kreeg,’ vatte Peter Hoek de wedstrijd samen. ‘Al met al hebben we het goed gedaan.

Rockanje, de club van trainer Arjan Vuik, nam na krap tien minuten spelen in de tweede helft de leiding: 1-0. De Bernissers, die in de eerste helft twee kansen van Berry de Ridder en Marvin Jansen lieten liggen, gingen op jacht naar de gelijkmaker. Nadat een Rockanjenaar halverwege de tweede helft met twee keer geel mocht inrukken, schoot Mo Baydar vijf minuten later de partijen weer naast elkaar: 1-1. Marvin Jansen had de 1-2 op zijn schoen, maar het bleef bij 1-1. Bernisse speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur op het sportpark langs de Groene Kruisweg de semitopper tegen Melissant.

Bernisse: Mitchell Dekker; Michael van der Velde, Mark Althusius, Roman Pardon, Tim Wijngaard; Jeroen Breederland, Erik Hoek, Niels Molendijk, Mo Baydar; Berry de Ridder, Marvin Jansen (63. Mitchel Polet).