Archieffoto: Peter de Jong
Archieffoto: Peter de Jong

Waterpolosters De Kempvis werken de nul weg

Sport 83 keer gelezen

Spijkenisse: ‘Eindelijk heeft de trainingsarbeid zich eens uitbetaald met een overwinning,’ straalde coach Peter Koster na de eerste overwinning van zijn meiden in de cruciale degradatiewedstrijd tegen Aqua-Novio ’94. Het werd 12-6 (3-3, 5-2, 1-1, 3-0) in het Rivièrabad.

We hebben enorm goed gespeeld, doen we overigens al een poosje, maar nu zat het eindelijk eens een keer mee. Na de 3-3 in de eerste periode hebben we in het tweede deel vol gas gegeven en hebben we de wedstrijd vervolgens goed uitgespeeld. Deze overwinning geeft vertrouwen voor de volgende wedstrijd.’ De Kempvis met de zusters Wieteke en Yvette Kleinherenbrink weer in de gelederen heeft de laatste plaats in de Bond tweede klasse B overgedaan aan Aqua en staat in punten en wedstrijden gelijk met Wiekslag.

De Kempvis: Tinka de Haan; Wieteke Kleinherenbrink (2 keer), Daphne Verhulst (1 keer), Femke de Haan, Yvette Kleinherenbrink, Divera Bakker (foto, 2 keer), Patricia van Nierop (1 keer), Sofie Goudriaan, Ilse Kuller (3 keer), Nina Vermeer (2 keer), Roxane van Nieuwamerongen (1 keer), Wendy Bijl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant