Afbeelding

Vier verdachten aangehouden na achtervolging

Actueel 89 keer gelezen

Capelle aan den Ijssel - Nadat een automobilist een stopteken van de politie negeerde ontstond in Hoogvliet een achtervolging die in Capelle eindigde. Politieagenten dwongen de auto op de Capelseweg tot stoppen. Daarbij zijn waarschuwingsschoten gelost. Drie inzittenden konden direct worden aangehouden. De bestuurder van de auto, een 25-jarige man uit Spijkenisse, vluchtte weg en probeerde via het water te ontkomen. Ook hij werd aangehouden.

Drie inzittenden konden direct worden aangehouden. De bestuurder van de auto, een 25-jarige man uit Spijkenisse, vluchtte weg en probeerde via het water te ontkomen. Ook hij werd aangehouden.

De politie gaf de automobilist op de Aveling in Hoogvliet een stopteken omdat de auto waar hij in reed vermoedelijk valse kentekenplaten had en waarschijnlijk gestolen was. De automobilist negeerde dat stopteken en ging er met drie inzittenden, een 13 -jarig meisje uit Spijkenisse, een 24-jarige vrouw en 15 jarige jongen uit Rotterdam, vandoor. Alle vier de verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. De bestuurder werd later naar het ziekenhuis overgebracht omdat hij door zijn vlucht in het water onwel was geworden.

Politiemensen hebben gezien dat de automobilist die zij volgden gevaarlijke situaties veroorzaakte en i daarom is de politie op zoek naar mensen die geconfronteerd werden met deze man en daar wellicht aangifte van willen doen. Ben je gedupeerd door deze man? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant