Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Bernisse is Goudwaardse Boys de baas

Sport 93 keer gelezen

Heenvliet – Zaterdag heeft Bernisse de winst kunnen pakken in het duel met Goudswaardse Boys. Het team van Peter Hoek won het duel met 4-2. Bij rust leidde de Heenvlieters al met 3-1. Op aangeven van de belangrijke Muhammed Baydar was het Niels Molendijk die voor de eerste twee treffers scoorde.

Na een tegentreffer was het Marvin Jansen die voor de 3-1 zorgde. Na de thee scoorde de gasten uit de Hoekse Waard eerst en was het Muhammed Baydar, op aangeven van Molendijk die voor de eindstand van 4-2 zorgde. ‘Het ging voor rust gemakkelijk. Na rust zakte het wel wat weg. We hebben echter wel dik verdiend gewonnen’, zegt Peter Hoek na de overwinning. Door de zege blijft Bernisse op de derde plaats staan. Zaterdag speelt de ploeg tegen koploper Rockanje.

Opstelling Bernisse: Mitchell Dekker; Michael van der Velde (81 Ryan Slump), Marc Althusius; Roman Pardon, Tim Wijngaard, Jeroen Breederland (65. Rick Onderstal);  Admir de Kok (65 Jordi Smeets), Erik Hoek, Muhammed Baydar; Niels Molendijk, Marvin Jansen (81 Ralf van de Linden).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant