Afbeelding

Kempvis zet Westland opzij

Sport 80 keer gelezen

Spijkenisse - De heren van De Kempvis hadden zaterdagavond een redelijk makkelijke avond tegen Westland. Alleen in de tweede periode had men enige moeite met de gasten. Op dat moment lag de topschutter van Westland niet in het water. Het werd 12-6 voor de Spijkenisser waterpoloërs.

Bij rust stond er een 6-5 stand op het scorebord. De periodestanden waren 2-1, 4-4, 4-1 en 2-0. ‘In de tweede periode begonnen we toch wel aardig en kwamen op 4-1 voor. Toch kwamen zij dichterbij. We gingen ook veel te snel. Toen we weer ons eigen systeem gingen spelen ging het beter. Dat pakte we heel goed op en de laatste periode hoefden we ons slechts te handhaven. Het ging redelijk eenvoudig’, zegt coach Nico van Nieuwamerongen na het duel. Komend weekend speelt de ploeg niet.

Spelers Kempvis:  Henk de Bruin; Marcel Bakker (1); Peter Verschoor (1); Remco van der Werf (3); Remco van Nierop (1); Bas Havelaar (2); Menno de Vries (1); Marin Vogel (1); Sidney Davids (1); Kerem Tunca (1); Onno Kuller en Alex Weits.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant