Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

PFC verovert koppositie terug

Sport 77 keer gelezen

Geervliet – Nadat het vorige week misging voor de periodetitel op doelsaldo heeft PFC zondag de koppositie in de tweede klasse D opnieuw terug veroverd. Ook op doelsaldo want mede koploper Gouda won ook. De ploeg uit Geervliet legde echter zelf Spartaan ’20 over de knie en won met 7-0.

Bij rust waren al vier treffers geteld voor het team van Francis Janse. Na twee minuten stond het al 1-0 dankzij een treffer van Wesley Schouten. Binnen tien minuten zorgde Rowan Zechiël dat de stand werd verdubbeld en kort voor rust waren Zechiël en Schouten opnieuw trefzeker. Na de thee was het eerst Marcello Gomes da Veiga die voor 5-0 zorgde en Wesley Schoutens maakte met zijn derde treffer van de middag er 6-0 van. Kort voor het einde was het Berkan Bajraktar die de eindstand op 7-0 in het voordeel van de Geervlieters bepaalde. ‘Deze inzet had er vorige week moeten zijn, dan was de periode voor ons geweest. We waren op alle fronten beter. De Rotterdammers hadden geen schijn van kans’, zegt elftalleider Han Zevenbergen na het duel. Zondag is de ploeg vrij, daarna wacht het treffen met DRL.

Opstelling PFC: Tenekecioglu; Fortes, De Brito, Rojer (63 De Burgo); Ligeon, Gomes Da Veiga (63 Liesdek), Vieira Mendes Texeira(78. Elias Edir); Lens;  Schouten, Zechiël , Bajraktar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant