Abbenbroek wint bij BZC/Zuiderpark

Sport 77 keer gelezen

Rotterdam – Abbenbroek heeft zondag een mooie zege behaald bij BZC/Zuiderpark. De formatie van Bert van der Lijn won het duel met 2-3. Bij rust stond het 1-1. Na twintig minuten kwam men op 1-0, maar na een half uur trok Glenn van der Graft de stand weer gelijk.

Kort na rust was er een vrije trap van Glenn van der Graft die de 2-1 betekende. Na een uur kreeg de thuisploeg een strafschop die er in ging en vijf minuten later was het Davey de Wolff die op aangeven van Glenn van der Graft de eindstand bepaalde op 2-3. ‘Ik ben erg blij met de punten. Die hadden we nodig. We hebben wel de punten alleen op vreemd terrein geboekt. Dat geeft te denken, maar de thuis zege gaat ook komen. Wellicht kunnen we over twee weken stunten tegen SVV’, zegt trainer Bert van der Lijn na afloop van de overwinning.

Opstelling Abbenbroek: Roy Verwijs; René Moerman (15 Arjan Blaak); Jordi de Looze; Bennie Kreemer (787 Kaj Zeegers); Jeroen Eerland; Dennis Holsteijn; Jean Paul van Diggele; Kevin Dijksman; Glenn van der Graft; Danny Kanselaar en Davey de Wolff. Frits Hendriks uit het vierde van Abbenbroek zat op de bank maar hoefde niet in te vallen.