Rozenburg deelt punten met Rijnmond Hoogvliet Sport

Sport 110 keer gelezen

Hoogvliet – Rozenburg is er zaterdag niet in geslaagd om de punten mee te nemen naar Rozenburg. In het duel met Rijnmond Hoogvliet Sport werd het 2-2, bij rust stond het 1-1. Het was Rick Verbrugge die voor de thuisploeg scoorde, maar Lennart Quack maakte het weer gelijk.

Hierna was het in de tweede helft dat Rozenburg de leiding nam via Jordy de Groot en Vincent Lems bepaalde de eindstand op 2-2. ‘We waren aan elkaar gewaagd, deze wedstrijd verdiende geen winnaar’, zegt John van Leeuwen namens de thuisploeg. ‘We verzuimde na de 2-1 om de score uit te breiden. Daarnaast was de scheidsrechter niet bepaald in goeden doen, maar dat ging twee kanten op. Verder stoorde ik me aan het feit dat er weer iemand te laat was’, zegt Rob Vuik namens Rozenburg. Rozenburg speelt over twee weken tegen Victoria ’04.

Opstelling Rozenburg: Bennie van de Meer; Lester van Caam (60 Vince Lissenberg); Johan Don; Elroy van Seventer; Jordy de Groot; Eric Don; Kenan Yilmaz; Isa Fahkri; Jeroen van Balen Renaldo van Emmerik; Lennart Quack.