Afbeelding

Zuidland scoort er lekker op los

Sport 35 keer gelezen

Papendrecht – Na de ruime zege vorige week heeft Zuidland zaterdag opnieuw een goede pot laten zien. Dit keer werd Drechtstreek aan de zegekar gebonden. Het werd 0-5 voor de ploeg van Adri van Tiggelen. Bij rust was er al drie keer gescoord. Het was Frank Molendijk die voor de 0-1 zorgde.

Vervolgens ging de bal op de stip en faalde Marcel van den Berg niet. John van Tiggelen bepaalde de ruststand op 0-3. Na de thee was het eerst Mike Fiere die trefzeker was en de eindstand werd op het scorebord gezet door Corly Bazoer. ‘De uitslag was zeer terecht. We waren vandaag gewoon oppermachtig. We hielden de druk erop en bij rust had het ook al 0-5 kunnen staan. Het ging gemakkelijker toen zij ook nog met een man minder kwamen te staan’, zegt Adri van Tiggelen na afloop van het duel. Zaterdag is de ploeg vrij, daarna speelt men tegen Lombardijen.

Opstelling Zuidland: Kevin de Kok; Bastiaan Monster (Corly Bazoer) , Frank Molendijk, Marcel van den Berg, Mark Snijders (Martijn Terlouw); Maurice Wolters, Robert Michilsen, Robin van Buuren ; Mike Fiere, John van Tiggelen, Sediq Walizada.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant