Afbeelding

Simonshaven doet goede zaken tegen concurrent

Sport 72 keer gelezen

Simonshaven – Simonshaven heeft zich zaterdag met een zevenklapper een uitstekende dienst bewezen. Als nummer voorlaatste begon men tegen de hekkensluiter Zuiderpark/BZC en de ploeg won met 7-0. Bij rust was er al vier keer het doel getroffen voor de ploeg van Richard van der Werf. Het was Jeremy van der Ent, die de score opende. Vervolgens was het Dave van Dongen die de score verdubbelde. Nog voor de thee waren het Jeremy van de Ent en Kevin Francois die voor 4-0 zorgde.

In de tweede helft was het eerst de derde treffer van Jeremy van de Ent die voor 5-0 zorgde. Het zevental van Simonshaven werd compleet gemaakt door treffers van Jeroen de Kruik en Kaj Lorenz. ‘Doel was om de nul te houden. Daarin zijn we geslaagd. WE hebben vanaf het begin kansen gecreëerd en druk gezet. Het was toch nummer laatste en voorlaatste’, zegt Richard van der Werf na het duel. Door de overwinning stijgt men naar de tiende plaats. Over twee weken gaat men naar GOZ.

Opstelling Simonshaven:  Bas Oster; Kevin Francois, Desley Hermsen, Carlo van de Linden (65 Ed van Doorn), Collin de Vries; Laurens de Bruin, Richard van Baarle, Dave van Dongen; Bjorn Kommeren (55 Kaj Lensen) , Jeroen de Kruik en Jerremy van de Ent (80 Marcel Barten).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant