Rozenburg grijpt naast periodetitel

Sport 104 keer gelezen

Rozenburg – Rozenburg had het vorige week beter moeten doen in de strijd om de periodetitel. Zaterdag deed de ploeg van Rob Vuik het uitstekend in de wedstrijd tegen Rhoon. De formatie uit Rozenburg won het duel met 3-2.

Bij rust leidde Rozenburg al met 2-1. Het was Lennart Quack die voor de eerste treffer zorgde op sportpark West. Toch wisten de gasten weer gelijk te maken. Kort voor rust was het Lester van Caam die voor de Rozenburgse voorsprong wist te zorgen. Na de thee ging Rozenburg lange tijd verder op de goede voet. Het was Renaldo van Emmerik die er 3-1 van maakte. Uit eindelijk werd het 3-2 en was het vooral in de slotfase nog spannend of het team uit Albrandswaard niet de gelijkmaker binnenschoot. Dat gebeurde echter niet. ‘Wij vergaten voor rust om de score uit te breiden. In de tweede helft kregen we opnieuw veel kansen. Na de 3-2 werd het nog ouderwets billen knijpen’, zegt trainer Rob Vuik na afloop. Zaterdag is Rijnmond Hoogvliet Sport de tegenstander van Rozenburg. Die ploeg verloor van Vlotbrug dit weekend en zakte weg naar de tiende plaats. Rozenburg staat nu tweede met drie punten achterstand op Poortugaal, dat de eerste periodetitel behaalde.

Opstelling VV Rozenburg: Bennie van de Meer; Johan Don; Elroy van Seventer; Jordy de Groot; Vince Lissenberg; Eric Don (80 Jeroen van Balen); Kenan Yilmaz; Isa Fahkri; Renaldo van Emmerik; Lennart QAuack; en Youri Bak (20 Lester van Caam).