Foto: Peter de Jong
Foto: Peter de Jong

Simonshaven deelt met FC Charlois

Sport 80 keer gelezen

Simonshaven – Simonshaven heeft zaterdag de punten moeten delen met FC Charlois. De wedstrijd eindigde in 2-2, bij rust stond het 1-1. Het was Dave van Dongen die de ploeg uit Bernisse op voorsprong zette, maar de Rotterdammers vochten zich terug. Na rust kwam Charlois zelfs op voorsprong en het was Desley Hermsen die de eindstand op 2-2 bepaalde.

‘Voor rust zat er meer rust in ons spel. We hadden toen de score al moeten uitbreiden. Door hard werken hebben we ons vervolgens terug kunnen knokken. Zij zijn een erg geroutineerd team en wij bouwen nog aan ons team’, zegt trainer Richard van der Werf na het duel. Simonhaven staat nu voorlaatste met vijf punten. Zaterdag speelt men bij Zuiderpark dat deze competitie nog geen punt heeft behaald.

Opstelling Simonshaven: Bas Oster; Kevin Francois, Erik Huizenga (55. Ricardo van Driel), Desley Hermsen, Carlo van de Linden, Laurens de Bruin (75. Richard van Baarlen), Dave van Dongen (52. Kaj Lensen), Richard van Baarlen; Bjorn Kommeren , Jeroen de Kruik (70 Ed van Doorn) en Jerremy van de Ent.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant