Afbeelding

Volleybalsters Vovero redden het niet tegen RVC/Libanon

Sport 68 keer gelezen

Rozenburg – De dames van Vovero hebben zaterdagavond niet de winst kunnen behalen die ze graag hadden geboekt tegen de derde keus van Vovero. De ploeg ging met 2-3 onderuit. De eerste set ging verloren met 20-25, vervolgens kwam men op gelijke hoogte in de tweede set door met 25-21 te winnen. De derde ging verloren met 14-25 en met 25-21 werd de stand gelijk getrokken.

De beslissende vijfde set leverde een 10-15 winst op voor de Rotterdammers. ‘Zij waren de nummer twee dus ik ben niet ontevreden over het resultaat. De eerste sets ging het gelijk op. Door persoonlijke fouten verlies je dan op het einde. De tweede hebben we de voorsprong die we kregen kunnen behouden, maar in de derde set kwamen we direct zes punten achter. Dat maak je niet meer goed. De vierde set komen we goed terug, kwamen we 18-11 voor en win je met 25-21. De laatste set kwamen achter met 8-4, dan is dat moeilijk in te halen. Er had vandaag wellicht meer in gezeten voor ons’, zegt coach Madelon Spee na het duel. Zaterdag staat het treffen met Volley Voorne op het programma.

Speelsters Vovero: Marijke Blasman, Leonie Doorduin, Petra Romeijn, Maartje de Groot, Nienke Pranger, Sharon Breukel, Moniek Oldenburg, Jolanda Blasman en Lisanne Klifman.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant