Afbeelding

Basketbalsters The Hurricanes ten onder tegen CobraNova

Sport 96 keer gelezen

Voorburg: De basketbalsters van The Hurricanes kregen in de uitbeurt bij CobraNova weliswaar open doekjes, maar bleven met een nederlaag van 64-50 (19-17, 17-6 (36-23), 18-14, 10-13) wel weer met lege handen. De Spijkenisser vrouwen met uitblinkster Weronika Sawko (foto) in de ploeg, die uitkwamen zonder topschutter Marloes Steens en Sophie van Driel, speelden in de Forum Kwadraat in Voorburg een goed eerste kwart, stond zelfs met 16-17 voor, maar een driepunter in de laatste seconde wierp toch weer een domper over het team.

De hekkensluiter in de eerste klasse A regio West was de klap kennelijk nog niet te boven, want de Voorburgsen liepen uit naar een 36-23 theestand. The Hurricanes knokte in de tweede helft voor elke bal, was de gelijke van Cobra. ‘Als we zo blijven spelen, en dan met Marloes erbij, zie ik de toekomst positief tegemoet en kan het niet lang uitblijven eer wij de eerste overwinning gaan pakken,’ doelde coach Petra van Halderen op de komende thuiswedstrijd tegen laagvlieger Oegstgeest. The Hurricanes speelt aanstaande zaterdag om 18.00 uur in Den Oert tegen Oegstgeest.

The Hurricanes: Liesje Josefina (8 pnt), Brenda Steegman (2 pnt), Chantal Pinas, Caitleen van Eenennaam (3 pnt), Wendy Verbeeke (6 pnt), Weronika Sawko (20 pnt), Merve Aslan (6 pnt), Sandra Lewis (3 pnt), Merel Steens (2 pnt).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant