Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Spivo bezorgt Zuvo/Burgst eerste nederlaag

Sport 132 keer gelezen

Spijkenisse: De volleyballers van Spivo hebben fusieclub Zuvo/Burgst Breda met een 3-1 (25-18, 25-19, 25-22, 22-25) score de eerste nederlaag van het seizoen toegebracht. De Spijkenissers speelden in Den Oert een goede en aantrekkelijke wedstrijd tegen een team dat wil volleyballen. Mirelle Heerdink moest het tegen de club uit Breda stellen zonder de aan zijn knie geblesseerde Michiel Oorschot en de nog als libero fungerende Alex Verwoert waardoor het team met Marco de Wit slechts kon beschikken over één passerloper. Ben Wols werd halverwege de tweede set vervangen door Jan-Willem Mijnans en Christiaan Putter kwam halverwege set vier de moegestreden Robert Nijsen aflossen.

‘Robert (Nijsen, DR) heeft het op de andere positie goed opgepakt en daar ben ik blij mee. We hebben met uitblinker Albert Bakker als team in de taak heel goed gespeeld. Het is jammer dat we in de laatste set wat stroef zijn gestart, niet voldoende afstand hebben genomen waardoor Zuvo met 13-17 en 16-21 de voorsprong kon nemen. We kwamen door een grote krachtsinspanning terug tot 22-22, het moment om eroverheen te gaan, maar uiteindelijk niet konden doordrukken,’ aldus analyseerde Mirelle Heerdink de onnodig verloren vierde set. ‘Maar over de hele wedstrijd gezien was dit de beste wedstrijd van het seizoen.’ Spivo, dat in de derde divisie A is opgeschoven naar de vierde plaats, speelt aanstaande zaterdag om 18.30 uur in de Ridderhal in Hendrik Ido Ambacht tegen Vollido.

Spivo:  Robert Nijsen, Marco de Wit, Ben Wols, Albert Bakker, Ronald Tabink, Michiel Ruigrok, Jan-Willem Mijnans, Christiaan Putter, Alex Verwoert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant