Abbenbroek onderuit tegen Zwarte Pijl

Sport 109 keer gelezen

Abbenbroek – Zondag is Abbenbroek er niet in geslaagd om de punten in eigen huis te houden in het duel met Zwarte Pijl, dat vorige week nog tijdelijk uit de competitie was gehaald, vanwege ongeregeldheden van een lager team. Het werd 2-3 voor de Rotterdammers. Bij rust leidden de gasten ook al, toen met 2-3.

De ploeg van Bert van der Lijn kwam al snel in het duel op achterstand, maar Davey de Wolff schoot de Bernissers weer langs Zwarte Pijl. Kort voor rust ging de bal echter op de stip en kwam Zwarte Pijl op 1-2. Na rust werd er al snel alles of niets gespeeld. Abbenbroek ging op jacht naar de gelijkmaker, maar scoorde die niet. De Rotterdammers kwamen op 1-3. Kort voor tijd was het Kaj Zeegers die voor de 2-3 eindstand zorgde. ‘Dit is echt een onnodige nederlaag. Wat we vorige week goed deden konden we vandaag niet opbrengen. Ik denk dat een gelijkspel de verhoudingen goed had weergegeven. Al kregen we na de 2-3 nog kansen voor de gelijkmaker die er niet in gingen’, zegt Marco van Diën na afloop van het duel. Door de nederlaag staat Abbenbroek nu op de elfde plaats met vier punten. LMO is over twee weken de tegenstander in de competitie. Zondag is voor de beker FC Charlois te gast in Abbenbroek. Eerder dit seizoen ging die ploeg er met de overwinning vandoor.

Opstelling Abbenbroek: Mike Mikkers; Arjan Blaak; Jordi de Looze; Ben Kremers; Jordi de Looze; Desmond van Dorp (65 Jeroen Eerland); Kevin Dijksman; Glenn van der Graft; Davey de Wolff; Kai Zeegers; Roy Verwijs (65 René Moerman) en Danny Kanselaar (60 Marcel de Heus).